دسته : روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 49 KB
تعداد صفحات : 44
بازدیدها : 207
برچسبها : دانلود تحقیق انحرافات اجتماعی بیماریهای روانی
مبلغ : 4000 تومان
خرید این فایلتحقیق دانلودی بررسی اختلالات و بیماریهای روانی و انحرافات اجتماعی
بخشهایی از متن مقاله و معرفی:
یکی از مشکلات و معضلات بزرگ جهان در عصر حاضر به ویژه قرن اخیر وجود انحرافات اجتماعی، بزهکاری، جرم و جنایت، اشاعه فحشاء و منکرات، موادمخدر، سرقت قتل کلاهبرداری و ده ها گناه کبیره دیگر است که نسل جوان را نیز گرفتار نموده و زندگی خانوادگی را شدیدا دچار نگرانی، دلهره و اضطراب نموده است، امنیت اجتماعی را بر هم زده و زندگی را شدیدا تلخ و ناگوار نموده است. انحرافات اجتماعی همچون خرمن آتشی بر پاشده و تر و خشک، زن و مرد، با سواد تیز هوش و ساده لوح را در کام خود گرفته خاکستر وجودشان را به باد فنا می دهد منظور از انحرافات اجتماعی (پاورپوینت پروژه جامعه شناسی انحرافات اجتماعی جعفر سخاوت) کارهای خلاف قانون عرف و شرح مقدس است که عقلای هر قوم و ملتی هم برآن صحّه نگذاشته و خلاف بودن آن را تایید می نمایند. متاسفانه آمار چنین جنایاتی در سطح جهان چه کشورهای اروپایی و چه شرق آسیا و چه کشورهای اسلامی از جمله کشور عزیز ما بسیار بالا بوده دختران، پسران، جوانان و نوجوانان عزیز ما را گرفتار ساخته و هر روز شاهد فرار آنها از خانه و خانواده بوده در کوچه و خیابان و مناطق آلوده شهرها ولگرد و آواره ساخته و چه بسا آنها را طمعه مردان و زنان خطرناک فاسد و منحرف نموده است.
راستی زندگی سالم و دور از هر تباهی و فساد چه مشکلی ایجاد می کند که عده زیادی آن را رها نموده و در یک زندگی پست که نام آن را زندگی نمی توان نهاد فرو رفته منجلابی از تعفن، فساد و تباهی را برای خود بوجود آورده اند. نور و روشنایی را با همه زیبایی هایش ترک نموده و تاریکی و ظلمت را با همه سختیهایش انتخاب نموده اند.آیا به راستی جوانان ما از نظر هوش و استعداد عقب مانده و کودنند که فرق خوبی و بدی، زشتی و زیبایی، معرف و منکر را ندانند. آیا آنها خواهان یک زندگی آرام با عزّت و سعادتمندانه نیستند آیا آنها سختی را که وعده شیطان است بر راحتی که وعده خداوند رحمان است ترجیح می دهند.آیا آنها راحتی را به دنبال کارهای خلاف جرم و جنایت جستجو می کنند. آیا زندگی سالم و دور از هر انحراف و کجروی واقعا سخت و بدست نیامدنی است که آن را در جای دیگر جستجو می نمایند؟ آیا والدین گرامی به سرنوشت فرزندان خود حساس نبوده و به آن اهمیتی نمی دهند آیا بزرگان ما نسل جوان و نوجوان را رها نموده و بدون هیچگونه راهنمایی و تعهدی آنها را به تندباد حوادث روزگار سپرده اند. آیا مسئولین قدرتمندان، توانگران و آنان که دارای امکانات و مکنتی هستند نسبت به تامین زندگی سالم، مرفه و خوشبختی فرزندان این مرز و بوم وملت خود تعهد و مسئولیتی ندارند، آیا جوانان تنها راه مبارزه منفی را در ارتکاب جرم و جنایت و برهم زدن نظم و انظباط اجتماع می دانند آیا راه بهتری به ذهن آنها خطور نمی کند این سوٌالها و صدها سوال دیگراز این قبیل که مبتلا به جامع ما و جوامع دیگر است ذهن همه خانواده ها را به خود مشغول ساخته و در رابطه با پاسخ این سوالات کتابها و مقالات نوشته شده سمینارهایی تشکیل شده و همچنان سال به سال نه تنها از آمار جرم و جنایت کاسته نشده است بلکه سیل آسا و روز افزون آمار آن بالا رفته حرث و نسل را به تباهی کشیده است آرامش، سعادت و امنیت را از جامعه و خانواده ها سلب نموده است. بدیهی است چنان چه به طرحی نو، جامع، برنامه ریزی شده و دقیق نیندیشیم و به فکر چاره و رفع علل انحرافات نباشیم عنقریب طومار زندگی بشر در سیل حوادث تلخ و ناگوار مشکلات جامعه در هم پیچیده شده و راه نجات و رهایی از آن به سادگی امکان پذیر نخواهد بود.
بیماری های روانی بسیار گسترده و متنوع هستند. در حدود 400 نوع بیماری یا اختلال روانی وجود دارد. بیماری روانی به این معنا است که روش های متعارف رفتاریا ذهنیات از حد قابل قبولی خارج شده باشد. گاهی اوقات این اختلالات بر اثر مسائل و مشکلات جسمی به وجود می آید یعنی ضایعه قابل مشاهده ای در دستگاه عصبی مرکزی وجود داردو به نظر می رسد در بیماری های روانی بیش از هر بیماری دیگر ما با هنجارها سر و کار داریم. هنجارها ی رفتاری فردی و حتی اجتماعی و تضادی که ممکن است یک فرد با این هنجار ها داشته باشد؟ بله آنچه که ما با آن رو به رو هستیم تعریف بهنجاری و نابهمجاری است. یعنی ببینیم که چه فردی از نظر روانی بهنجار است و چه فردی نابهنجار است که ما به او بیمار روانی می گوییم. بهنجاری را می توان به دو صورت تعریف کرد. یکی از آنها بهنجاری آرمانی است. یعنی طبق تعریف سازمان جهانی بهداشت تندرستی به این مفهوم است فرد از نظر جسمی، روانی و اجتماعی سالم باشد،اما اینک یک تعریف آمان گرایانه است که باواقعیات موجود در جهان پیرامون ما وفق نمی کند...
وقتی افسرده می شویم، تغییراتی خیلی واقعی در جسم و مغز ما روی می دهد. در واقع به هنگام افسردگی مغز ما به گونه ای دیگر کار می کند. افسردگی به همان اندازه که مشکلی جسمانی است، مشکلی روان شناختی نیز به شمار می رود. اگر چه گاهی تمایل داریم که جسم و ذهن را از یکدیگر متمایز بدانیم، ولی آنها از یکدیگر جدا نیستند و واحد مشترکی را تشکیل می دهند.
ما نه تنها باید جنبه های جسمانی و روانی افسردگی را در نظر بگیریم، بلکه باید به تعامل بین عوامل زیست شناختی و فرایندهای بدنی، و وضعیت روان شناختی (چگونه می اندیشیم و چگونه مقابله می کنیم)، و نوع شرایط اجتماعی که در آن زندگی می کنیم توجه داشته باشیم افسردگی را بر حسب تغییرات شیمیایی مغز و دیگر فعل و انفعالات بدن توصیف می کنیم. اما تحقیقات این عقیده را که برخی افراد متأسفانه به طور ذاتی به دلیل وجود عوامل درونی، از قبیل ژنها، مستعد ابتلا به بعضی انواع افسردگی ها هستند به اثبات رسانده اند. با وجود این تحقیقات همچنین نشان داده اند که اکثر افسردگی ها از ترکیب عوامل مختلفی مثل تجربیات دوران اولیه ی زندگی، رویدادهای فعلی، شیوه ی زندگی، و چگونگی کنار آمدن ما با آنها، به وجود می آیند. افسردگی به صورت های مختلف روی مغز اثر می گذارد...
فهرست مطالب تحقیق
بیان مسئله
بیماریهای روانی
اختلالات روانی
اختلالات شخصیت
استرس و بحران
استرسها و بحرانهای اجتماع
سطح زندگی
خدمات اولیه بهداشتی
انواع استرس
افسردگی و علل آن
علل افسردگی عوامل زیستی و فشار روانی
فشار روانی و افسردگی
جرم و بیماری روانی
برخی از مجرمها و جنایات
نتیجه
خوشبختی در سایه دین
فهرست منابع و مآخذ
خرید و دانلود آنی فایل