دسته : پزشکی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 16 KB
تعداد صفحات : 27
بازدیدها : 300
برچسبها : دانلود تحقیق پیشینه تحقیق
مبلغ : 2000 تومان
خرید این فایلتحقیق بیماری ام. اس ( Multiple Sclerosis )
فهرست:
مقدمه
علائم و نشانه ها
علل
علائم خطر
چه موقع مشاوره پزشکی لازم است
مراقبت از خود
فیزیوتراپی چیست ؟
چه موقع مشاوره پزشکی لازم است
شنا و روند بهبود ام اس
مهارتهای زندگی
..................................................................
بخشهایی از متن:
مقدمه
اسکلروز مولتیپل(ام.اس.)یک بیماری مزمن و بالقوه ناتوان کننده است که سیستم عصبی مرکزی شامل مغز و نخاع را درگیر می کند.پزشکان و محققین گمان می کنند بیماری احتمالاً یک بیماری خود ایمنی باشد،به این معنا که سیستم ایمنی شما قسمتی از بدنتان را بمانند یک جسم خارجی مورد حمله قرار می دهد.
در اسکلروز مولتیپل،بدن بطور نادرست پادزهرها و گلبولهای سفید خونی راعلیه پروتئینهای غلاف میلین،که اعصاب موجود در مغز و نخاع را احاطه کرده اند، هدف می گیرد.این امر سبب التهاب و صدمه به غلاف و نهایتاًاعصابی که آنها را پوشانده می شود.نتیجه بصورت مناطق اسکار(اسکلروزیس)می باشد.نهایتاً،این آسیب سبب کندی یا توقف سیگنالهای عصبی که هماهنگی عضلانی،قدرت،حس و دید را انجام می دهند،می شود.
...
درمان ام اس
دانش انسانها امروزه به حدی رسیده که برای بعضی بیماریها درمان کاملی وجود دارد . مثلا درمورد آپاندیسیت با یک عمل جراحی ساده و در مورد گلو درد چرکی با یک دوره استفاده از آنتی بیوتیک مناسب می توان مسئله را کاملا حل کرد. اما در بعضی بیماریها مانند ام اس مسئله فرق می کند. داروهای موجود درمان ام اس از نظر کاربرد به سه گروه اصلی تقسیم بندی می شوند.
-1 برای حملات بیماری .
-2 برای کنترل علائم بیماری.
-3 برای کنترل دوره بیماری.
همچنین باید داروهای تجربی و روشهای درمانی دیگر را هم در نظر داشت.
برای حملات بیماری
همانطور که به یاد داریم نوع الف و ب بیماری , هر از چند گاهی ممکن است شخص دچار حمله (عود) شود. در این مواقع با استفاده از ترکیبات کورتن می توان با کم کردن التهاب در سیستم اعصاب مرکزی , هم طول مدت حمله و هم میزان ضایعات را کاهش داد. این دوره درمانی معمولا بصورت تزریق وریدی و یا خوراکی تجویز می شود و معمولا طول هر دوره بین چهار تا هفت روز طول میکشد. از این مواد متبل پردنیزولون ( سولومدرول یا دپومدرول ) بیشتر بکار می رود و بجز ان از دگزامتازون , پردنیزون, بتامتازون و پردنیزولون هم استفاده می شود.
برای کنترل علائم بیماری
بسته به اینکه فرد در حال حاضر چه علائم و مشکلاتی دارد , از داروهای مختلفی برای کنترل و به حداقل رساندن مشکلاتش استفاده می شود. ذکر نام تک تک این داروها ضروری نیست و فقط بدانیم که بیش از سی داروی مختلف به این منظور بکار می روند. مثلا از آمانتادین برای کم کردن اختلالات حرکتی و از با کلوفن برای مقابله با سفتی عضلانی ( اسپاسم) استفاده می شود.
خرید و دانلود آنی فایل